İKİNCİ DÖNEM OKUL GENELİ YAPILACAK ORTAK YAZILI SINAVLARA YÖNELİK KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI YAYIMLANDI

Millî Eğitim Bakanlığınca, il, ilçe ve okul genelinde yapılacak ortak sınavlar öncesinde il sınıf/alan zümrelerince oluşturulacak konu soru dağılım tabloları yayımlandı.

Millî Eğitim Bakanlığınca 9 Eylül 2023'te yayımlanarak yürürlüğe giren Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği'ne göre ülke, il, ilçe ve okul genelinde yapılacak ortak yazılı sınavlar,  il sınıf/alan zümrelerince hazırlanacak konu soru dağılım tabloları çerçevesinde uygulanacak.

Bu kapsamda, ikinci dönem başında il sınıf/alan zümreleri tarafından Bingöl Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüğünün görüşü alınarak hazırlanan konu soru dağılım tabloları farklı branş ve sınıf düzeylerinde "konu soru dağılım tabloları" yayımlandı.

ORTAÖĞRETİM 2. DÖNEM KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI

DİN ÖĞRETİMİ (İMAM HATİP) 2. DÖNEM KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI