May

Okulumuzda Ramazan Sandıkları oluşturuldu. Bu sandıklar sayesinde öğrencilerimize veren elin alan elden üstün olduğu anlayışı ve yardım etme duygusu kazandırılması amaçlandı

May

Okulumuzda, dinî gün ve gecelerin anlam ve önemini belirten programların yapıldı.

May

Her öğrencimizin bir fidanı olsun amacıyla okulumuzun uygun yerlerine (okul bahçesi, ağaçlandırma alanları vb.) fidan dikildi.

May

Öğrencilerimize yönelik akademik başarı, verimli ders çalışma teknikleri, motivasyon, zamanın kullanımı, sınav kaygısı ve YKS-LGS sınav sistemleri ile ilgili seminer verildi.

May

Okulumuzda akademik başarıyı artırma çalışmaları; LGS ve YKS hazırlık çalışmaları, destekleme ve yetiştirme kursları (DYK), etkili rehberlik ve kariyer planlama, Akademik Destek Programı (ADEP), Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli konularında yıl boyunca yapılacak çalışmalar planlandı ve karara bağlandı.

May

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından okulumuzda öğretmen ve velilere yönelik Bağımlılıkla Mücadele Semineri verildi.

May

İl genelinde düzenlenen şiir okuma yarışmasında öğrencimiz Meryem ONAT dereceye girdi. Öğrencimizi ve öğrencimizi hazırlayan öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

May

Öğretmenlerimizin rehberliğinde okulumuz öğrencilerinden oluşan bir grup Bingöl Üniversitesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Hafsa KAYMAZALP, Elif AVA ve Nurgül DURSUN Ahmet Şerif İzgören'in eserlerini farklı açılardan değerlendirdikleri panelin sunumunu gerçekleştirdiler.

Mrt

Öğrencilerimize uygun sınıf bazında (9,10,11,12) TYT-AYT performans değerlendirme çalışması uygulandı ve sonuçları değerlendirilerek sosyal ağlar üzerinden veli ve öğrencilere bireysel olarak duyuruldu. Sınav analizleri yapılarak eksik veya yetersiz konuların telafisi için gerekli önlemler alındı.

Mrt

E-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları, dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi web siteleri öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından incelendi.

Kas

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından  öğrencilerimize polislik mesleği tanıtıldı. Ayrıca öğrencilerimize siber zorbalık konusunda bilgilendirme yapıldı.

Nis

Okulumuzda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı gerçekleştirildi. Fuarda öğrencilerimiz yapmış oldukları 26 adet projeyi başarıyla sergilediler. Farklı kurumların ve davetlilerin ziyaret ettiği fuar verimli bir şekilde gün boyu devam ettirildi.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından ´´12 Adımda 12 Dev Öğrenci Projesi´´ kapsamında yapılan İmam Hatip liseleri arası 40 Hadis yarışmasına öğretmenlerimizin hazırladığı Elif ÇİÇİN ve Merve NUR TAYGUN adlı öğrencilerimizle katılım gösterdik.Yarışmada Merve NUR TAYGUN adlı öğrencimiz yarışmayı il genelinde derece ile bitirdi. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarıının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif  ERSOY´u Anma Günü kapsamında etkinlikler düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Uğur BAYKARA koordinatörlüğünde yapılan etkinliklerde Günün Anlam ve Önemini belirten konuşmalar yapıldı. Şiirler okundu. Mehmet Akif ERSOY´un  hayatını ve kişiliğini anlatan konuşmalar yapıldı. Etkinliğe öğrenci ve öğretmenlerin ilgisi oldukça yoğun oldu.