Nis

İlimizde yapılan Arapça Yarımalarında ortaokul şiir okuma dalında İl 1.liği ve lise metin canlandırma dalında il 2.liği dereceleri elde edildi.

Mrt

Okulumuz Sivil Savunma Kulubu tarafından organize edilen Deprem Tatbikatı tapıldı.

Nis

12. sınıf öğrencilerimiz Kuran-ı Kerim öğretemenleri eşliğinde Kuran Kursunda staj yaptılar.

Nis

Okulumuz rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize ve velilerimize memnuniyet anketi uygulanıp analizleri yapılmıştır.

Nis

Okul müdürümüz öğrenci ve öğretmenlerimizi sınıflarında ziyaret etti.

Şbt

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN ABDURRAHİM KARABULUT VE NALAN ÜLKER REHBERLİĞİNDE ÖĞRECİLERİMİZE SİNEVİZYON GÖSTERİMİ YAPILDI. SİVİL SAVUNMA HAKKINDA ÖĞRENCİLERİMİZ BİLİNÇLENDİRİLDİ.

Şbt

GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE KURUM FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ. BU KAPSAMDA GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ´NCE OLUŞTURULAN 15 KİŞİLİK EKİPLE SINIFLARIMIZDA ÖĞRENCİLERİMİZE SUNUM YAPILDI. KURUMDA YAPILAN SANAT SPOR FAALİYETLİRİ HUSUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZ BİLGİLENDİRİLDİ.

Şbt

15 TEMMUZ DERNEĞİ tarafından okulumuz ziyaret edildi. Bu kapsamda Gamze SUNA ve Safiye BAYAT hanımefendiler öğrecilerimizle söyleşide bulundular. Projenin amacı 15 Temmuz´u unutturmamak ve sonraki nesile aktarımını şağlamak.

Ekm

OKULUMUZDA 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ  SEÇİMİ YAPILDI.

Ekm

İmama Hatip Liselerinin kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında okulumuzda konferans verildi.