Nis

Okulumuzda yürütülen Sosyal Sorumluluk faaliyetleri kapsamında "Paylaşma ve Destek Olma" bilincini artırmaya yönelik etkinlikler yapıldı.

Mrt

Deprem Haftası nedeniyle okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca, il, ilçe ve okul genelinde yapılacak ortak sınavlar öncesinde il sınıf/alan zümrelerince oluşturulacak konu soru dağılım tabloları yayımlandı.

Millî Eğitim Bakanlığınca 9 Eylül 2023'te yayımlanarak yürürlüğe giren Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği'ne göre ülke, il, ilçe ve okul genelinde yapılacak ortak yazılı sınavlar,  il sınıf/alan zümrelerince hazırlanacak konu soru dağılım tabloları çerçevesinde uygulanacak.

Bu kapsamda, ikinci dönem başında il sınıf/alan zümreleri tarafından Bingöl Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüğünün görüşü alınarak hazırlanan konu soru dağılım tabloları farklı branş ve sınıf düzeylerinde "konu soru dağılım tabloları" yayımlandı.

ORTAÖĞRETİM 2. DÖNEM KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI

DİN ÖĞRETİMİ (İMAM HATİP) 2. DÖNEM KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI

Şbt

Okulumuz Coğrafya öğretmeni Özgür Erin öncülüğünde öğrencilerimizin çalışmalarıyla Coğrafya sınıfı ve Koridoru oluşturuldu.

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Mesleki Uygulama Esasları çerçevesinde okulumuzda İmam Hatiplik, Müezzinlik, Vaizlik ve Kur'an Kursu Öğreticiliği uygulamaları planlanıp uygulandı.

Şbt

Okulumuzda Güvenli İnternet Kullanımı ve Kişisel Verilerin Korunması konulu seminer düzenlendi.

Şbt

Okulumuz uygun mekanları; sınıflar, koridorlar, merdivenler, sınıf içi panoları ayet, hadis, ebru, hat, tezhip çalışmalarıyla donatıldı.

Şbt

Okulumuzda sınıflararası voleybol ve satranç turnuvaları düzenlendi. Çoşkuyla düzenlenen ve Bol katılımın olduğu turnuvada Şampiyonlık Kupasını turnuvanın favorisi 10/D sınıfını yenen 9/E sınıfı oldu. 10/D sınıfı turnuvayı ikinci bitirirken, üçüncülük 9/C ve 10/A takımlarının oldu. Şampiyon takıma ve dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Şbt

Okulumuz ile Bingöl ÖNDER işbirliğinde gerçekleştirilen aylık kitap tahliline bu ay İl Milli Eğitim müdürümüz Halil YÜCEL konuk oldu.

Şbt

Efor Projesi kapsamında okulumuzda deneme sınavı yapıldı.

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının birinci dönemi itibarıyla okulumuzda birinciliği elde eden öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Şbt

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından okulumuz öğrencilerine Polislik mesleği hakkında dteylı bilgilendirmeler yapıldı.

Şbt

Eğitimci-yazar Yusuf Kaplan okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdi.

Şbt

İkinci dönem öğretmenler kurulu gündem maddelerini görüşmek üzere toplandı.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen  "Genç Nida Kız Öğrenciler  Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" 12 Aralık Salı günü Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinesinde yine Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlendi. Yarışma keyifli ve bir o kadar heyecanlı bir ortamda gerçekleştirildi.

Jüri tarafından değerlendirilen yarışma sonunda dereceye giren öğrencilerimiz şöyle belirlendi: Birinci Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip öğrencisi İlayda ÖRNEK olup ödülünü İl Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Özel'den aldı.İkinci Bingöl Merkez İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hediye CANAYAKIN olurken Üçüncülük derecesini alan öğrencimiz Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden İrem GÖKÇEN oldu.

Kapanış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa ÖZEL, Kur'an-ı Kerim'i okuma sevgisinin erken yaşlarda başlaması gerektiğini, bu kapsamda bu tür etkinlikleri çok kıymetli bulduklarını ifade etti. Her öğrencinin gönüllerin birincisi olduğunu ifade eden Özel, öğrencilerimizin hazırlanmasında emeği geçen danışman öğretmen ve velilerine teşekkür etti.